18 Ocak 2012 Çarşamba

Bazen sarhoş olmak herkesin işine gelebilir. Rahatlıkla yalan söyleyebilirsiniz veya çeneniz çok açılır ve doğruları söyleyiverirsiniz. açıkçası bi' erkeği tam anlamıyla sarhoşken tanımaya başlarsınız. Bazıları saçmalar, bazıları kalbinizi yeniden fetheder bazıları ise olduğu yerde kalır. Bazen yanında olmak istersiniz böyle durumlarda. Sadece sizin yanınızda içse, sarhoş olsa onu bi' arkadaşı değil de siz ayıltsanız daha hoş olur belki. En azından aklınız orada kalmaz. Belki siz yanındasınız diye daha bi' dikkat eder kendine ama şimdi değilsiniz. O arkadaşıyla bu soğukta içerken siz burda oturmuş bunu okuyorsunuz bense bunu yazıyorum. Bazen kendime kızıyorum bu kadar önemsememeliyim. Bu kadar takmamalıyım onu. Hayatımın içine bu kadar dahil olmasına izin vermemeliyim...

Ama elimde değil işte Bi' kere severseniz bu planlarınızın hepsi gider. biliyorum erken bunları söylemek için çok erken. Bu yazıyı onun okuyacağını bile bile yazmak istiyorum. İçimden şu lanet olası camı açıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Bana yeniden bunları düşündüren adama teşekkür ediyorum. elimden başka ne gelir ki? Bazen şikayet ediyorsun biliyorum aşırı romantikleşiyorum bazen. Ama benim işim bu yazmak yazmazsam kendimi bulamam ben. Kaybolurum zihnimin karanlığında. Ayrıca kendi zihnime ışık tutmazsam seninkine nasıl tutabilirim ki? Hayallerim olmazsa ben ne yaparım hiç düşündün mü?
Doğru çabalamadan bişeyler yapmak istedim çoğu zaman. Gitar konusunda da haklısın. Sen şimdi bu yazıdan habersiz bi şekilde arkadaşınla eğleniyosun ama bilmiyosun ki ben seni hiç bu kadar özlememiştim. Bi yabancıyla konuştum sanki. Belkide yabancı değildi Gerçek Kaptandı o?

Bil ki bu benim sevgimi değiştirmedi. Yüzümde güller açıyomuş. Doğru. Sürekli gülüyorum, sürekli şarkılarımızı dinliyorum -Eğer Dinlemek isterseniz Bu ve Şu- tamam galiba fazla özledim ben seni. Yine kızarsın belki bana "Duygusala bağlamışsın Signora!" diye... Kız istediğin kadar kız ama yeter ki benim sana kızmama izin verme..
SENİ SEVİYORUM...

2 yorum: