3 Ocak 2012 Salı

Sınavlar, Ben ve İncir Reçeli

Sınav haftası bu hafta.. tüm zor sınavlar bu haftada aslında. Ve ben bunlara aklımı tamamen verip çalışamıyorum bile. Nedenini ben de bilmiyorum ama yok tık yok beynimde. Ya anlamıyorum ya da çalışasım gelmiyor. Bugün matematik sınavım vardı. sormayın nasıl geçti diye çünkü pek iç açıcı değil. Blog falan yazmaya adadım ben kendimi. Arada düşünce yazıları yazdığım da olur..
Her neyse. Dün matematik sınavına çalışayım diye oturdum çalışma masama.. Ama tık yok. Yok Yok Yooook. Anlamıyorum hiç bi' şey. Kitaplar bana bakıyor ben kitaplara. En sonunda uzun zamandır izleyemediğim "İncir Reçeli"ni izlemeye karar verdim.
DİNLEMEDEN GEÇMEYİN!!!

TANRIM! ben bu filme -izlememiştim oma olsun- bi' kez daha aşık oldum. her saniyesinde ağladım durdum. hele filmin sonunda... Aman tanrım. Bi' daha okadar şiddetli ağlayamam sanırım :/

Bi' alıntı yapmak istedim filmden.. en sevdiğim, en çok ağladığım sahneden bi' alıntı;

"Ben insanları arabanın camına vuran yağmur damlalarına benzetiyorum. Bazen, bir damla aşağı doğru kayarken, başka bir damlaya karışıp, güçlenerek daha hızlı ilerler. Ben de sana karıştım aşkım. İnsanlar acımasız, savurgan. Hiçbir şeyin sonu gelmeyecekmiş gibi davranıyorlar. Bir gün, şoförün camı açabileceğini hiç düşünmüyorlar."
"Bana bir şeyi sevme hakkı vermediler, ben de incir reçelini sevdim. İncir Reçeli sendin aşkım."

4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. çok merak etmeme rağmen hala inatla izlemedim bu filmi :)

    YanıtlaSil
  3. inadı bırak ve izle 7. oda...yüreğe dokunan bir film...

    teşekkür sana da chateau akşam bir daha izleyecem sanırım bu filmi...

    YanıtlaSil
  4. @naley: evet şarkıları daha bi' anlamlı geliyor insana ^^ ayrı bi' sevmeye başladım Halil Sezai'yi (:

    @7.Oda: Bence de inadı bırak ve izle! muhteşem bir film ^^

    @agresif prenses: Benim en sevdiğim filmler arasında yerini aldı bu film.. Hayatım boyunca nekadar izlersem izleyeyim sıkılmayacağım bir film (:

    YanıtlaSil